DENTS LEDEREN HANDSCHOENEN
Net op tijd kort voor het begin van de herfst presenteert de Britse fabrikant Dents haar nieuwste herfst en wintercollectie 2016/17. Dit is er te zien: In de gebruikelijke stijlvolle Dents-stijl voorziet de Britse expert in lederen handschoenen ons ook dit jaar weer van lekker warme accessoires die stijl en comfortabele pasvorm vakkundig met elkaar combineren.

Nieuwe extra kleuren verhogen de uitstraling van de klassieke Dents-modellen zoals de populaire "Emma" haarschaaplederen handschoenen voor vrouwen; andere modellen worden gekruid met fijne details in contrasterende kleuren. De nieuwe herfst/wintercollectie wordt ook gekenmerkt door een groot aantal liefdevol gekozen details.

Vakkundig combineer Dents de klassieke lederen handschoenen met moderne elementen zoals kleine gespen of andere subtiele details; ook diverse aantrekkelijke patronen worden er zorgvuldig in verwerkt. Daarnaast vind je in deze uitstekende collectie van Dents accessoires een bijpassende hoed, sjaal of handschoenen - dus geen probleem meer om geassorteerde stukken te vinden.

Maar maak je geen zorgen! Ondanks al deze innovaties, zijn de populaire klassieke lederen handschoenmodellen van Dents nog steeds in het assortiment van de Britse fabrikant te vinden. Want lederen handschoenen van Dents zetten een traditie verder, en doen dat sinds 1777.